OPM: Yılın Oyunu Red Dead Redemption

John Marston adı Red Dead Redemption ile akıllarımıza kazındı
21.12.2010 12:44 Alkan Adakaner


     Official Playstation Magazine (Resmi Playstation Dergisi) 2010 yılının en iyi oyununu seçti. Red Dead Redemption bir çok oyun otoritesinin olduğu gibi OPM'nin de favorisi oldu.
 
     Dergi yılın oyunu seçtiği Red Dead Redemption'ın mükemmel görev kurgusunun zekice ve tatmin edici olduğunu belirtti ve Vahşi Batı'yı gerçek yaşamımıza başarılı bir şekilde soktuğunu yazdı.
 
     Bir çok oyun otoritesi yılın oyunu olarak Red Dead Redemption'ı seçiyor ve Rockstar Games artık GTA serisi kadar önemli bir isme sahip oldu. Bu yıl Playstation 3'e özel olarak çıkan God of War 3 ve Heavy Rain gibi oyunların arasından sıyrılıp Resmi Playstation Dergisi'nin bile favorisi olan Red Dead Redemption'ı biz de incelememizde çok beğendiğimizi aktarmıştık.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 19 Dk önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 33 Dk önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 39 Dk önce Şehir Kurma Oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade PC için Duyuruldu 1 Saat önce Stellar Blade İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Boss Modu Yolda 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler