Obsidian Yeni Oyunumuzda Mikro Ödeme Olmayacak Diyor

18.12.2017 02:38 Gazali Çetinkaya

 
   Geçtiğimiz ay Take-Two Interactive CEO'su Strauss Zelnick'in yaptığı açıklama ile birlikte şirketin ileride çıkacak tüm oyunlarına mikro ödeme seçenekleri eklemeyi planladığı ortaya çıkmıştı ve geçtiğimiz günlerde de Take-Two Interactive bağımsız geliştiricilerin oyunlarının dağıtımını üstlenecek Private Division'ı kurdu.

   Private Division'ın dağıtımını üstleneceği oyunlardan birisi de Obsidian Entertainment'ın henüz resmi olarak duyurulmamış rol yapma oyunu ve belirtilene göre stüdyonun bu yeni oyununda mikro ödeme bulunmayacak.
 
   "Selamlar Obsidian hayranları." dedi resmi forumları üzerinden açıklama yapan Obsidian Entertainment. "Yeni rol yapma oyunumuz konusunda son derece heyecanlıyız ve sizin de aynı heyecanı paylaştığınızı biliyoruz. Keşke size şu anda her şeyi söyleyebilseydik.... ancak doğru zaman gelinceye kadar bekleyeceğiz. Konuşmak istediğimiz konu çoğunuzun bize yönelttiği bir soru: "Yeni gelecek oyunda lootboxes ya da diğer mikro ödemeler bulunacak mı? Cevap basitçe: 'hayır.' Oyunumuzda hiçbir şekilde mikro ödeme olmayacak." 
 
   Obsidian Entertainment'ın yeni rol yapma oyunu hakkında ise pek bir bilgi bulunmuyor. Tim Cain, Game Informer'a yaptığı bir açıklamada eğer insanlar önceki rol yapma oyunlarımızı beğendiyse bunu da beğenecekler demişti. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pillars of Eternity Platformlar: PC Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 4 Dk önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 31 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 4. Haftada Galibiyet Gecesi! 1 Saat önce Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Eternal Fire İçin Playoff Etabına 1 Adım Kaldı! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler