Orijinal Avatar: The Last Airbender Yaratıcıları Netflix'in Avatar Projesinden Ayrıldı

12.08.2020 23:26 Özgür Eroğlu

 
2005 yılında başlayan, 2008 yılında sonlanan 3 sezonluk Avatar: The Last Airbender'ın yaratıcıları, Netflix projesinden ayrıldı.
 
İki yıl önce Netflix, Avatar: The last Airbender için live-action bir dizi duyurmuştu. Projenin başında ise orijinal Avatar: The Last Airbender'ın yaratıcıları Dante DiMartino ve Bryan Konietzko bulunacaktı.
 
İkili net olarak bir açıklamada bulunmasa da bazı anlaşmazlıklar sebebi ile ayrıldıklarını açıkladılar. Dante DiMartino, bizlerin bu diziyi hala sevebileceğini, ancak Bryan Konietzko ve kendisinin hayalinin böyle bir şey olmadığını söyledi. 
 
İkilinin yerine hangi isim veya isimlerin geleceği belli değil, bu durum mutlaka yapımın geliştirme sürecini zora sokacaktır. İlerleyen günlerde Netflix tarafından yeni bir açıklama da mutlaka gelecektir. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 2 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler