Overwatch E-Spor'a Ayak Uyduruyor

27.10.2017 17:26 Gökhan Yılmaz

 
     Blizzard'dan Overwatch'ın yapım ekibi lideri Jeff Kaplan yayınladıkları bir yapımcı günlüğü ile birlikte Overwatch'ın e-spor geliştirmelerinden bahsetti. Yapım ekibi öncelikli olarak Overwatch'ın izlenebilirliğini arttırıyor.
 
     E-spor için daha uyumlu hale gelmesi için artık takımlar iki farklı renge sahip olacak ve üstten görünüşlü bir sistem ile oyunu yayınlayanlar tüm savaşı görerek izleyicilere anlattıkları sahnelere daha iyi geçebilecekler. Bunun dışında bir de yine izleyiciler için üçüncü kamera açısı bulunacak. 
 
       Oyunculardan birinin bağlantısı koptuğunda maçın duraklatılması, otomatik turnuva sistemi gibi pek çok diğer yeniliğin anlatıldığı yapımcı günlüğünü aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 4 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 5 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 6 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 7 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler