Overwatch Neydi Ne Oldu?

Crossworlds
06.11.2017 17:07 Gökhan Yılmaz

 
     Geçtiğimiz günler gerçekleşen BlizzCon 2017'de Blizzard oyunlarıyla ilgili pek çok yeni detay ortaya çıkmıştı. Ayrıca yapılan panellerde oyunların yapımcıları pek çok ilginç bilgi paylaştı. 
 
     Overwatch'ın direktörü Jeff Kaplan,  oyunun nerelerden geldiğini anlatarak daha önce nasıl bir MMO oyunu olarak tasarlandığından bahsetti. Aynı zamanda Overwatch'ın ilk versiyonlarından videolar paylaşıldı.
 
      Blizzard'ın üzerinde çalıştığı bilinen Titan ismindeki MMO oyunu iptal edildiğinde onu farklı bir konsepte sokmaya çalışmışlar ve Crossworlds isminde yine sınıf bazlı bir başka MMO oyunu düşünülmüş. 6 ya da 9 kadar farklı sınıf ile başka bir gezegendeki uzay üssünde geçecekmiş. Sonra şu an Overwatch'ın karakterlerini tasarlayan Geoff Goodman bu sınıfları çoğaltarak 50'e arttırmayı önermiş. MMO fikri ortadan kaldırılırken Jeff Kaplan'ın aklına yatan bu 50 sınıf için farklı bir konsept oluşturulmuş, yani Overwatch. Ayrıca MMO fikri dışında StarCraft'a ek bir oyun yapma fikriyle de bazı karakterler oluşturulmuş fakat o da iptal edilmiş.
 
     Overwatch'ın 2013'ten beri nasıl şekil aldığını gösteren bir video da sunuldu. Ayrıca yeni duyurulan karakteriyle ilgili detaylar için diğer haberimize bakabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 4 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 5 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler