Overwatch'a Deathmatch Modu Geliyor

11.08.2017 23:38 Gazali Çetinkaya

   Blizzard Entertainment, multiplayer first-person shooter oyunu Overwatch'a Deathmatch modunun geleceğini duyurdu. 
 
   Deathmatch modunda Free For All ve Team Deathmatch bulunacak. Herkesin tek başına mücadele ettiği Free For All'da 20 kişiyi öldüren oyunu kazanacak. 6'ya 6 mücadele edeceğiniz takım odaklı Team Deathmatch'te ise toplamda 30 kişiyi öldüren ekip kazanacak. Ancak Mercy tarafından yapılan iyileştirme kill sayısını bir azaltacak.
 
   Blizzard Entertainment, halihazırda bulunan birkaç haritanın Deathmatch modu için ayarlandığını ve özellikle Deathmatch modu için tasarlanmış Château Guillard haritasının oyuna geleceğini belirtti.
 
   Free For All, Team Deathmatch ve yeni harita şu anda PC'de PTR sunucusu üzerinde ulaşılabilir durumda. Ağustos ayının sonlarına doğru tüm kullanıcıların erişimine açılacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 15 Dk önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler