Overwatch'ın Yeni PvE Görevi Storm Rising Başladı

17.04.2019 15:50 Gazali Çetinkaya

 
Overwatch'ın PvE modu Overwatch Archives’ın yepyeni görevi Storm Rising an itibariyle yayında.
 
Storm Rising’in yanı sıra Overwatch Archives’ın eski görevleri Uprising (Ayaklanma) ile Retribution (İntikam) da açık durumda ve oyunculara Overwatch tarihinin mihenk taşı niteliğindeki olayların bir parçası olma fırsatı vermekte. Yeniden oynanabilen görevleri başarıyla tamamlayarak 160’dan fazla kozmetik eşya kazanma şansını kaçırmayın.
 
Ayrıca Overwatch'ı bugünden itibaren 23 Nisan’a kadar ücretsiz oynayabilirsiniz. Bu süre zarfında er meydanına yeni inen sıhhiyecimiz Baptiste de dahil olmak üzere oyundaki tüm karakterleri, toplam 27 haritayı, Quick Play (Hızlı Maç), Custom Games (Özel Oyun) ve Arcade gibi çeşitli oyun modlarını dilediğinizce deneyebilirsiniz. 
 
Ücretsiz sürümde atladığınız seviyeler, kazandığınız Loot Box’lar ve açtığınız çeşitli kişiselleştirme seçeneklerinin hepsi konsol ya da Blizzard hesabınızda kalıcı olacak.
 
Son olarak, oyunu henüz denememiş oyuncular, Battle.net’teki Nisan indirimlerinden faydalanabilirler. Mevcut indirimler şu şekilde:

50% indirimli Legendary Edition
25% indirimli Standard Edition
75% indirimli Digital Upgrade (Standard Edition’dan yükseltme)
 
Nisan indirimlerinin 28 Nisan Pazar günü sona ereceğini hatırlatalım.

Overwatch Archives 16 Nisan- 6 Mayıs arasında PC, Xbox One ve PS4 platformlarında oynanabilir.
basın bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 2 Dk önce Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 6 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 6 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 7 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler