Overwatch'un Yeni Karakteri Gözüktü

13.07.2016 12:15 Burak Gezgin

   Karakterler arası dengesiyle beraber, her yeni yamasıyla daha da güçlenen oyun Overwatch, yeni karakterle de zenginleşecek gibi duruyor. Destek rolündeki yeni karakterimiz Ana'nın keskin nişancı tüfeği ile hem iyileştirme, hem de rakibe zarar verme üzerine kurulu olduğunu görüyoruz.   
 
   İlk özelliğinde silahınızla vurduğunuz takım arkadaşınızın gücünü doldurabiliyor, rakibin de canını azaltıyorsunuz. İkinci özelliğiniz ile rakibinizi bir süreliğine etkisiz hale getirebiliyorsunuz. Üçüncü özelliğimiz ile bomba atarak takım arkadaşlarımızı iyileştirebiliyor, düşmanların da bir süreliğine sağlığının dolmasına izin vermiyoruz. Son özelliğimiz olan Ultimate özelliğimizde de bir takım arkadaşımıza bir süreliğine daha az hasar alan, daha hızlı hareket eden ve daha fazla hasar veren bir boost atabiliyoruz. 
 
   Tüm özelliklerin iyi bir nişan kabiliyeti gerektirdiği karakterin görünümünden anlaşılmasa da Blizzard tarafından 60 yaşında olarak belirtildiğini söylemek isterim. Yaşlı kurt diye tabir edebildiğimiz Ana Amari isimli karakterin hikayesini ve oynanış videolarını aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler