“Oyunu 50 Saat Oynadıktan Sonra İade Etmek Hırsızlıktır”

29.08.2016 15:22 Gazali Çetinkaya

 
   Normal şartlar altında bir oyunu aldıktan sonra kısa bir süre deneyip beğenmediğiniz takdirde oyunu iade edebiliyorsunuz. Ancak No Man's Sky'da bu süre kullanıcılardan gelen yoğun talepler üzerine esnetildi.
 
  Eski PlayStation çalışanı Shahid Kamal Ahmad ise bu durumdan rahatsızlığını belirterek twitter üzerinden düşüncelerini paylaştı ve oyunu 50 saat oynayıp iade etmek hırsızlıktır dedi. 
 
   Shahid Kamal Ahmad, No Man's Sky'in iade durumu için tam olarak "Oyunu 50 saat oynadıktan sonra eğer iade ediyorsanız siz bir hırsızsınız." dedi ve diğer paylaştığı yazıda ise "İyi haber ise: Çoğu oyuncu hırsız değil. Çoğu oyuncu terbiyeli. Dürüst insanların desteği olmadan da bu sektör var olmazdı." diye belirtti. 
 
 
   Hello Games tarafından geliştirilen bağımsız oyun No Man's Sky, 9/10/12 Ağustos tarihlerinde PlayStation ve PC için çıkış yapmıştı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 60 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 4 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 5 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler