PC için Aksiyon Macera Oyunu Mousebusters'ı Duyuruldu

26.05.2024 14:53 Umut Tandoğan

 
 
Video oyunu geliştiricisi Odencat, aksiyon macera oyunu Mousebusters'ı PC (Steam) için duyurdu. Oyun, 2024 yılının ilerleyen aylarında yayınlanacak. 
 
Bu küçük piksel macerasında sevimli ve ilginç sakinlerini içlerindeki şeytanlardan kurtarmak için perili bir apartman binasını keşfedin! Yeni evinize taşındınız ve yerleşmenin heyecanını yaşıyorsunuz… Bir anda bir fareye dönüşüyorsunuz! Neyse ki, yakında size nasıl yardım edeceğini bilen bir kemirgen arkadaşınızla tanışacaksınız. Sizden kendisine "Şef" demenizi istiyor ve laneti kırmanın tek bir yolu olduğunu açıklıyor: tüm apartman binasını sakinlerine musallat olan hayaletlerden temizlemek!
 
Her dairede farklı bir hayalet bulacaksınız ama onları takip etmek o kadar kolay olmayacak. Görünüşe göre olumsuz duyguları besliyorlar, bu yüzden onları yok etmek için her sakinin en büyük güvensizliklerini anlamak için büyük bir araştırma yapmanız gerekecek. Sadece yakalanmayın!
 
Neyse ki, bunu yalnız yapmak zorunda kalmayacaksınız çünkü her görev boyunca Şef ile sık sık iletişim halinde olacaksınız. Siz binayı tararken ve her hayaleti bulmak için bulmacaları çözerken, Genel Merkez'deki rahat masasından bol miktarda rehberlik ve komik yorumlar sunacak.
 
Fragman Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Madden NFL 25'in PC Sürümü Konsollarla Eşit Seviyede Olacak 1 Saat önce DirectSR Teknolojisi FSR, DLSS ve XeSS'i Birleştiriyor (Video) 2 Saat önce Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 16 Haziran Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 16 Haziran Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 16 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler