PES 2017'nin Demo Detayları ve Yeni Lisanslı Takımı Açıklandı

17.08.2016 17:27 Gazali Çetinkaya

 
   Konami, Almanya'nın Köln şehrinde gerçekleşen Gamescom 2016 etkinliği sırasında PES 2017 için önemli bilgiler paylaştı.
 
   Konami yaptığı açıklama ile PES 2017'nin demosunun 23 Ağustos tarihinde Amerika'da, 24 Ağustos tarihinde da Avrupa'da oyunculara sunulacağını belirtti. Demo da bulunacak takımlar ise şu şekilde olacak. SC Corinthians Paulista, CR Flamengo, CA Boca Juniors, CA River Plate, FC Barcelona, Club Atlético de Madrid, Arsenal FC,  Almanya ve Fransa.
 
   Hatırlarsanız Konami geçtiğimiz gün yaptığı duyuru ile Liverpool'un ve kulübün stadyumu Anfield'ın lisanslı bir şekilde oyunda bulunacağını belirtmişti. Şimdi de Konami facebook üzerinden Borussia Dortmund ile partnerliğini duyurarak kulübün ve stadyumun (Signal Iduna Park) ücretsiz bir güncelleme ile lisanslı olarak PES 2017'de yer alacağını açıkladı.
 
   Pro Evolution Soccer 2017, 13 Eylül tarihinde Amerika'da, 15 Eylül tarihinde de ise dünya genelinde çıkış yapacak. Oyunun fiyatı ise PlayStation 4 ve Xbox One üzerinde 60 dolar; PlayStation 3, Xbox 360 ve PC (Steam 159 TL) üzerinde ise 40 dolar olacak. Oyun PC'de PlayStation 4 ve Xbox One seviyesinde olmayacak.
 
   Gamescom 2016 esnasında paylaşılan PES 2017 videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2017 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 44 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Test Drive Unlimited Solar Crown Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 5 Saat önce Infinity Nikki'den Yepyeni Oynanış Fragmanı Geldi 6 Saat önce Where Winds Meet İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 7 Saat önce Alien: Rogue Incursion'a ilk Bakış Atıldı: Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı 8 Saat önce Yeni ASTRO BOT Oyunu Duyuruldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler