PS4'e Özel Persona 5 Royal'dan Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınlandı

07.07.2019 14:41 Nursema Emre

Şimdilik sadece Japonya pazarında piyasaya çıkmaya hazırlanan oyundan yeni video geldi.
 
Persona serisinin efsane yapımcısı Atlus tarafından, oyunun ana hikayesine birçok yeni hikaye ve içerik ekleyecek olan Persona 5 Royal versiyonu ile ilgili bir video yayınlandı.
Oyuna yeni gelecek olan Ann Takamari karakterinin çevresinde gelişecek olan olayları konu alacak olan oyun 31 Ekim 2019'da -şimdilik- sadece Japonya pazarında piyasaya sunulacak.
 

 
İlgili video shoujo anime tarzında başlıyor. Persona'nın rengarenk mangalara benzeyen dünyasının bu kez odağında ise normal oyunda da gördüğümüz sarı saçlı mavi gözlü bir kızımız bulunuyor. Ann isimli kızımız özel gücünü kullanacağı vakit ise karşımıza kırmızı bir kedi kostümüyle çıkıyor. 
 

Oyunun Avrupa ve Amerika versiyonları ile ilgili henüz bir açıklama yok. Yayınlanan videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Persona 5 Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Co. Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler