Path of Exile 2'nin Betası 2021'den Önce Yapılmayacak

25.06.2020 15:41 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Grinding Gear Games, Path of Exile 2'nin betasının 2021'den önce yapılamayacağını duyurdu.
 
Oyun ilk tanıtıldığında betanın 2020'nin sonlarında yapılmasının planlandığı belirtilmişti fakat Şubat ayında yapılan açıklamada corona virüsü sebebiyle ertelenebileceğinin sinyali verilmişti. Öyle de oldu. Topluluk yöneticisi betanın kesinlikle bu yıl yapılamayacağını doğruladı.
 
Path of Exile 2'yi beklerken Grinding Gear Games oyuncuları ilk oyunla meşgul etmeye devam edecek. Harvest genişleme paketi 19 Haziran'da çıktı ve yeni içerikler de yolda. Zaten ilk oyundan satın almalar, genişleme paketleri ve daha fazlası devam oyununa taşınacak. 
 
Oynaması ücretsiz aksiyon rol yapma oyunu Path of Exile şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Path of Exile 2 de aynı platformlar için planlanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Path of Exile 2 Platformlar: PC Geliştirici: Grinding Gear Games Dağıtıcısı: Grinding Gear Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 40 Dk önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 1 Saat önce Persona 1 ve 2'nin Remake Sürümleri Yolda Olabilir 2 Saat önce Final Fantasy 7 Remake'in Son Oyunu Ne Zaman Gelecek? 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1 Şampiyonu Fire Flux Esports Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler