Path of Exile 2'nin Betası, Corona Virüsü Sebebiyle Ertelenebilir

26.02.2020 21:30 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Grinding Gear Games'in yaptığı Path of Exile 2, bildiğiniz gibi 2019'un Kasım ayında duyurulmuştu ve bu yılın en geç sonlarında betasının başlaması bekleniyordu. Ancak Corona virüsü Path of Exile 2'yi de etkilemiş gibi duruyor.
 
Oyunun net bir çıkış tarihi belli değildi ancak, betası için en geç 2020'nin sonu denmişti. Grinding Gear Games'in kurucu ortağı Chris Wilson, PCGamesN ile yaptığı bir röportajda, "Topluluktan daha sağlıklı bir geri dönüş alabilmek için oyunu daha hazır bir hale getirmemiz gerekiyor. Beta tarihini ilerleyen süreçte değiştirebiliriz." dedi. 
 
Path of Exile'ın yeni ücretsiz genişlemesi Delirium, geçtiğimiz günlerde duyuruldu ve beklenen gecikmenin birincil sebebi aslında bu. Corona virüsü sebebiyle Chris Wilson, çalışanlara Çin Yeni Yılı'ndan sonra ofise gelmemelerini söylemiş. Delirium'un gecikme yaşamaması için de bazı çalışanlar, Delirium projesine aktarılmış. Bu nedenle de Path of Exile 2'nin geliştirme aşamasında bir aksaklık yaşanabilir.
 
Chris Wilson ayrıca oyunun çıkış tarihi için "Oyun hazır olduğunda yayınlanacak." dedi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Path of Exile 2 Platformlar: PC Geliştirici: Grinding Gear Games Dağıtıcısı: Grinding Gear Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 39 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler