Persona 5 Royal'ın Avrupa İçin Çıkış Tarihi 3 Aralık'ta Açıklanacak

22.11.2019 00:24 Özgür Eroğlu

 
2019 yılının başlarında Atlus tarafından duyurulan Persona 5 Royal'ın Avrupa için çıkış tarihi net olarak bilinmiyordu. Oyunun resmi web sitesindeki geri sayıma göre 3 Aralık'ta Türkiye saatine göre 20.00'da yeni bir duyuru yapılacak. 
 
Geri sayım bitince oyunun Avrupa için çıkış tarihi açıklanacak ve belki yeni bilgiler veya videolar da görebiliriz. Oyunun Japonya sürümü 31 Ekim'de yayınlanmıştı. Buraya tıklayarak geri sayımın bulunduğu siteye ulaşabilirsiniz. 
 
Persona 5 Royal'in getirdiği yeniliklerden ilki yeni bir karakter. Güzel bir kız olan Kasumi Yoshizawa, ana karakterin Tokyo'ya taşındığı aynı yıl Shujin Akademisi'ne transfer olur. Shujin Akademisi'nin, ortaokuldan bu yana ritmik bir jimnastikçi olarak büyük başarılar elde eden Kasumi Yoshizawa'dan okulun geleceği için büyük beklentileri vardır.
 
İkinci yenilik yeni bir sırdaş karakter. Hayalet Hırsızları'nın yeni bir sırdaşı olan Takuto Maruki yarı zamanlı çalışan okul danışmanı. İyi dinleme becerileri ve detayları önerileriyle öğrenciler arasında popüler bir kişilik.
 
Ayrıca Persona 5'te anlatılmayan üçüncü sömestr Persona 5 Royal'de açıklanacak. Bunların dışında ziyaret edilebilir yeni mekanlar, savaş kısmında yeni unsurlar, besteci Shoji Meguro'dan yeni şarkılar ve PlayStation 4 Pro desteği Persona 5 Royal'in diğer dikkat çeken özellikleri arasında.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Persona 5 Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Co. Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler