Phasmophobia'nın Yeni Nesil Konsol Sürümleri Ertelendi

17.10.2023 20:38 Mehmet Tandoğan

 
 
Kinetic Games, iş birliğine dayalı psikolojik korku oyunu Phasmophobia'nın PlayStation 5 ve Xbox Series sürümlerinin daha önce planlanan Ekim ayı çıkış aralığından belirtilmeyen bir tarihe erteledi.
 
Ekip erteleme hakkında açıklamalarda bulundu 
 
 
 
Kinetic Games yayınladığı erteleme mesajında şunlardan bahsetti: "Geçtiğimiz süreçte başımıza gelen yangın olayından sonra yeni ve uzaktan çalışma hayatımıza uyum sağlamaya ve yeni bir ofis kurmaya çalıştık. Bu süreçte oyunu konsollara uyarlama konusunda öngörülemeyen zorluklarla karşılaştık. Bu sebepler geliştirme sürecimizi tahmin ettiğimizden daha fazla etkiledi. Dolayısıyla oyunun yeni nesil sürümlerini ve PlayStation VR2 sürümünü ertelemek durumunda kaldık."
 
İlk olarak 18 Eylül 2020 tarihinde Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak yayınlanan Phasmophobia, oyunculara eğlenceli ve korku dolu anlar yaşatıyor. 4 oyunculu çevrimiçi, co-op bir psikolojik korku oyun deneyimini bizlere sunan yapımda Paranormal olaylar karşımıza geliyor.
 
Oyun içerisinde bu olaylar yaşanırken mümkün olduğu kadar çok kanıt toplamanız gerekiyor. Elinizdeki tüm ekipmanlarla beraber ilerleyebiliyor ve bunları kullanmak size ve ekibinize kalmış durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Phasmophobia Platformlar: PC Geliştirici: Kinetic Games Dağıtıcısı: Kinetic Games Tür: Korku Çıkış Tarihi: 18 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler