Phil Spencer, Oyuncuların Oyun Duyurularına Alışmaları Gerektiğini Söyledi

15.11.2019 14:39 Özgür Eroğlu

 
Xbox'ın X019 etkinliği dün akşam Londra'da düzenlendi. Oyuncular yeni nesil konsol Project Scarlett ve oyun duyuruları beklerken, etkinlik öncesinde Xbox'ın Pazarlama Müdürü, bu etkinlikte konsol ile ilgili bir bilgi paylaşılmayacağını sadece oyun olacağını açıklamıştı.
 
Dediği gibi de oldu. Bolca oyun duyurusu gördük, daha önce duyurulan oyunlardan yeni bilgiler öğrendik. Hatta görünen o ki bu duyurulan oyunlardan çok daha fazlası, duyurulmayı bekliyor. Gösterinin sonlarına doğru Xbox'ın başındaki isim Phil Spencer sahneye çıktı ve oyuncuları gelecekte ne beklediğini anlattı.
 
Phil Spencer'ın dediğine göre, şu anda çok fazla oyun geliştirme aşamasındaymış, bu yüzden oyuncuların oyun duyurularına alışması lazımmış. "Önümüzde çok fazla etkinlik ve duyurulacak çok fazla oyun var. Oyun duyurusunun yapılmayacağı bir etkinlik görmüyorum. Bu duruma alışmanız lazım." dedi. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Scarlett Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler