PlayStation 3 Oyunlarını PC'nizde Oynamaya Bir Adım Daha

RPCS3 aynı zamanda diğer emülatörlerin aksine DirectX 12 kullanıyor ve daha düşük ekran kartlarında iyi performans sergiliyor.
07.03.2016 16:17 Gökhan Yılmaz

  
      Emulator_Team ismindeki PlayStation 3 emülatör grubu (Adından da anlaşılacağı gibi) yeni yayınladıkları videoda PlayStation 3'ün PC'lerde emüle edilmesi konusunda oldukça başarılı bir noktaya geldiklerini gösteriyorlar. Zira Nvidia GTX 650Ti üzerinde G-Force isimli 3D oyunu oldukça iyi bir performans ile çalıştırabiliyorlar (Daha önce 2D oyunlar emüle edilmişti fakat üçüncü boyuta geçildiğinde performans sorunları ortaya çıkıyordu).
 
     RPCS3 ismindeki emülatör herhangi bir Overlock olmadan G-Force isimli PlayStation 3 oyununu performans problemleri olmadan oynatabiliyor. Daha önce herhangi bir emülatörü denediniz mi bilmiyoruz ama biraz daha zaman geçince PlayStation 3'ün diğer 3D oyunlarını da PC'lerinizde oynayabileceğinizin habercisi olabilir bu video, hem de GTX 970'lere ihtiyaç duymadan.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 72 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor -7 Sn önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 22 Dk önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler