PlayStation Experience için Hideo Kojima ve Death Stranding Paneli Duyuruldu

30.11.2016 09:50 Gazali Çetinkaya

 
 
   Sony Interactive Entertainment geçtiğimiz günlerde PlayStation Experience panellerinin bir kısmını açıklamıştı ve "Unannounced Panel" olarak geçen henüz duyurulmamış 3 panel vardı. Sony Interactive Entertainment bugün onlardan bir tanesini açıkladı.
 
   PlayStation Blog üzerinden yapılan açıklamaya göre de 3 Aralık tarihinde başlayacak ikinci panel Kojima Productions için ayrılmış ve açıklama kısmında ise "Hideo Kojima ve özel konuklar Death Stranding paneli" yazıyor. 
 
   PlayStation Experience ile ilgili daha önce paylaşılan katılımcı firmalar, oynanabilir olacak oyunlar ve diğer panellerin listesine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. PlayStation Experience etkinliği 3-4 Aralık tarihinde Anaheim/California'da gerçekleşecek.
 
Sony, PlayStation Experience Katılımcılarını Açıkladı
PlayStation Experience 2016 Panelleri ve Oynanabilir Oyunlar Listesi Paylaşıldı

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 3 Dk önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 1 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 2 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 4 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler