PlayStation’da Yeni Dönem Başladı: Geçici CEO Göreve Başladı

01.04.2024 20:24 Mehmet Tandoğan

 
 
PlayStation konsolları ile beraber karşımıza çıkan Sony yeni bir döneme daha geçiş yapmaya hazırlanıyor. Önceki CEO Jim Ryan'ın ardından şimdi geçici olarak mevcut göreve Hiroki Totoki gelmiş durumda. PlayStation'ın resmi ve geçici CEO'sunun artık Totoki olduğunu söyleyebiliriz.
 
Jim Ryan Eylül ayında istifa edeceğini açıkladı
 
 
 
Eylül 2023 tarihinde eski CEO Jim Ryan’ın istifa edeceği ve Hiroki Totoki'nin 1 Nisan 2024'te görevi devralacağı açıklandı. Ryan artık resmi olarak şirketten ayrılmış ve Totoki PlayStation bölümünü denetlemek için devreye girmiş durumda. Totoki diğer taraftan Sony Group'taki mevcut görevini sürdürüyor.
 
Şirket yakın zamanda yaptığı yeni bir açıklamayla beraber PlayStation'ın artık yeni bir döneme geçeceğini ve Sony Group Corporation Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Kenichiro Yoshida ve SIE yönetim ekibiyle yakın işbirliği içinde çalışacaklarını açıkladı.
 
Her ne kadar geçici CEO'nun görevi resmi olarak bugün başlasa da Totoki, geçtiğimiz aylarda stüdyoları ziyaret etmeye başladı ve Sony'nin oyun stratejisi hakkındaki görüşlerini şimdiden net bir şekilde ortaya koydu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 1 Saat önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 2 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 2 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 9 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler