Yeni PS5 Güncellemesi Topluluk Oyun Yardımı Sistemini Getiriyor

27.03.2024 19:29 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment tarafından piyasaya sürülen PlayStation 5 konsolu için yeni bir güncelleme yolda. 2024 yılının sonlarında gelecek olan yeni güncelleme ile beraber oyuna topluluk yardımı özelliği dahil oluyor ve bu özellikte beraber takıldığınız yerlerde yardım alabiliyorsunuz.
 
Oyunlarda takıldıysanız bu yardımlar işinizi görecek 
 
 
 
Mevcut oyun yardımı deneyimine zaten aşinaysanız, topluluk oyun yardımı sistemi de benzer bir şekilde karşımıza çıkacak. Oyun içerisinde kendimizi zor bir durumda bulursak bu yardımdan faydalanabileceğiz. Kontrol merkezini açıp PlayStation düğmesine bastıktan sonra ipuçları kısmından bu sekmeye erişebileceğiz.
 
Açıklanan detaylara göre topluluk oyun yardımı her oyunda desteklenmiyor ve ilk etapta belirli oyunların destekleneceğini aktarabiliyoruz. Desteklenen oyun içerisinde topluluk oyun yardımı etiketi görülmeye başlanacak ve oyuncular için hem bilgilendirici hem de yardımcı içerikler yer alacak.
 
Diğer taraftan topluluk oyun yardımı kısmına kendi kaydettiğiniz görüntüleri yükleyebiliyor ve oyuncuların geçemediği kısımları nasıl geçeceğine aslında bir nevi rehberlik edebiliyorsunuz. Dolayısıyla oyuncuların birbirlerine yardımcı olacağı ve takıldıkları noktada ipuçları bulacağı bir sistemin kullanıcılara sunulacağını aktarabiliriz.
 
Yeni sistem yılın ilerleyen dönemlerinde bazı oyunlarda kullanıma sunulacak ve daha fazla oyunun desteklenmesi sağlanacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 8 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler