Sony'nin Yeni Bir PlayStation Etkinliği Düzenleyeceği Bildirildi

03.04.2024 16:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony'nin önümüzdeki ay yeni bir PlayStation canlı yayın etkinliği düzenleyeceği bildiriliyor. Giant Bomb'dan Jeff Grubb tarafından bildirilene göre Mayıs ayında yeni bir etkinlik geliyor ve kaynaklardan elde edilen bilgiler bunu gösteriyor.
 
Silent Hill 2 remake çıkış tarihi etkinlikte açıklanabilir
 
 
 
Konami tarafından oyunculara sunulacak Silent Hill 2 yeniden yapımının ESRB tarafından listelendiği haberinin ardından Grubb, oyunun çıkış tarihinin açıklanabileceği bir PlayStation etkinliğinin olacağını aktarıyor. Bu kapsamda şunları söylüyor: “Gelecek ay yani Mayıs ayında yeni bir PlayStation etkinliğinin düzenleneceğini duydum. Silent Hill 2 remake projesinin de çıkış tarihi bu etkinlikte açıklanabilir.
 
Bildiğiniz üzere bir önceki PlayStation etkinliği 2023 yılının Mayıs ayında gerçekleştirildi. Bu etkinlik 1 saatten fazla sürdü ve 30'dan fazla oyunun yanı sıra aynı zamanda PlayStation portal tanıtımına da yer verildi. Yeni oyun duyuruları arasında Helldivers 2, Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, Marathon yer alıyordu. Foamstars, Fairgame$ ve Concord da yer aldı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 23 Dk önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler