Playstation Oyunu Returnal'ın PC Çıkış Tarihi ve Sistem Gereksinimleri Açıklandı!

19.01.2023 18:05 Mehmet Tandoğan

 
 
İlk olarak 30 Nisan 2021'de PlayStation 5 konsollarına çıkış yapan üçüncü şahıs nişancı aksiyon oyunu Returnal, PC platformuna geliyor. Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Housemarque tarafından oyunculara sunulacak Returnal'ın PC sürümü 15 Şubat'ta Steam ve Epic Games Store üzerinden 599 TL'lik bir fiyatla çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyunun PC sürümü ön siparişlere açık durumda
 
 
 
Returnal'ın PC sürüm çıkış tarihinin açıklanmasının yanı sıra oyun ön siparişlere de açık. Oyunu ön sipariş verenler aşağıdaki oyun içi öğelere erken erişim sağlayacak:
 
- Electropylon silahı
- Hollowseeker silahı
- Adrenalin arttırıcı 
- Pulsating Mass
- Refleks Uyarıcı 
 
Öte yandan Steam hesaplarını PlayStation Network hesaplarına bağlayan kullanıcılar, oyun içi kıyafetler olan ASTRA Model 9 Prototype Suit ve ASTRA Model 14 Tactical Suit'in kilidini açabilecek. 
 
Returnal, roguelike unsurlara sahip üçüncü şahıs nişancı oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Co-op modu bulunan oyunda başka bir PC oyuncusu ile oynayabiliyoruz. Oyun prosedürel bir yapıya sahip. Dolayısıyla her bir deneyimde yeni ve gelişen zorluklar bizleri bekliyor olacak. 
 
Sistem gereksinimleri
 
 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Returnal Platformlar: Geliştirici: Housemarque Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler