Returnal Yönetmeni Harry Krueger Housemarque'tan Ayrılıyor

21.11.2023 13:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Returnal ve Nex Machina'nın yönetmeni Harry Krueger 14 yıllık bir çalışmanın ardından Housemarque'tan ayrılacağını açıkladı. Krueger yaptığı açıklamada çeşitli detaylardan bahsetti.
 
Çeşitli açıklamalarda bulunuldu 
 
 
 
Krueger: "Housemarque'ta geçirdiğim 14 yıl boyunca, birbiri ardına rüya projeler üzerinde çalıştığım için inanılmaz derecede şanslıydım ve bu süreçte gerçekten yetenekli ve harika insanlarla beraber çalışma ayrıcalığına sahip oldum. Bu yolculukta Housemarque'a eşlik etmek, arcade oyunlardan esinlenen küçük oyunlarımızdan Returnal ile ulaştığımız muhteşem zirvelere kadar büyümemize tanıklık etmek bir onurdu. Birlikte oyuncular için güzel projeler sunduk ve bir stüdyo olarak başardığımız tüm harika şeyler için sonsuza dek gurur duyacağım" ifadelerini kullandı.
 
Housemarque ekibi şu anda gelecek vadeden yeni ve büyük proje için hazırlandığını aktarıyor. Büyüyen bir ekip olduklarını aktaran stüdyo, ekibin Finlandiya'daki merkezinden oyunculara en iyi deneyimi sunmak istiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Returnal Platformlar: Geliştirici: Housemarque Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler