PoKéMoN Go, Eski iPhone ve iPadlere Desteğini Kesiyor

11.01.2018 17:22 Tunahan Safdır


     PoKéMoN Go, bazı eski model Apple cihazlardan desteğini kesmeye hazırlanıyor.

     Yapılan açıklamaya göre iPhone 5 ve 5C'ye verilen destek 28 Şubat itibariyle son bulacak. Aynı zamanda 4. nesil iPadler yani 2012 ve öncesinde çıkmış olan tüm iPad modellerinden de destek kesilecek. 5 veya daha fazla yıl öncesine ait cihazlardan desteğin kesilmesi oyuncu kitlesini ne derece etkiler bilemiyoruz. Kaldı ki her ne kadar dünya çapında epey oyuncusu olsa da çıktığı dönemdeki etkinin epey altında seyreden bir oyun söz konusu. Ancak yine de bir cihaza çıkmış olan oyundan desteği kesmek ve kullanıcıların o cihazdan hesaplarına erişimini engellemek pek mantıklı bir hamle gibi gözükmüyor.

     Umarız oyuna, desteği kestikleri cihazların çalıştıramayacağı türden yenilikler eklenir ve çehresi değişir de en azından şu sebeple yapmışlar diyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokémon GO Platformlar: Mobil Geliştirici: Niantic Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 9 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler