Pokémon Hayranları için Pokémon Presents Etkinliği Geliyor

06.08.2023 12:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Pokémon Company yaptığı açıklamayla beraber Pokemon Presents canlı yayın etkinliğinin 8 Ağustos TSİ 16:00'da hayranlara sunulacağını duyurdu. Duyuru fragmanında mor ve parıldayan Pokémon Presents logosu yer aldı ve bunun dışında herhangi bir detay sunulmadı.
 
Etkinlik 35 dakika sürecek
 
 
 
Pokemon Presents adlı canlı yayın 35 dakika sürecek. Şu anda etkinliğin bir parçası olarak neyin gösterileceği belli değil ancak muhtemelen Pokémon Scarlet ve Violet'in yaklaşan DLC'si hakkında daha fazla bilgi edineceğiz.
 
Öte yandan Şubat ayında duyurulan The Hidden Treasure of Area Zero Part 1: The Teal Mask sonbaharda Part 2: The Indigo Disk ise ilerleyen süreçte piyasaya sürülecek. Genişletmenin her iki bölümü de Paldea bölgesinde bulunmayan eski Pokémon'u tanıtacak. Bunlar arasında Milotic, Nintetails, Shiftree, Metagross, Seel ve Aclremie. yer alacak. Genişletme için ön sipariş veren oyunculara, sahip oldukları oyuna bağlı olarak yeni bir kıyafet seti verilecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokémon GO Platformlar: Mobil Geliştirici: Niantic Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler