Pokemon Go geliştiricisi Niantic yeni bir Monster Hunter oyunu yapıyor

18.04.2023 16:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom ve Pokemon Go geliştiricisi Niantic, Monster Hunter dünyasına dayalı yeni bir mobil oyun için bir araya geliyor. Eylül ayında çıkması planlanan Monster Hunter Now adlı yeni oyun Capcom'ın belirttiğine göre geniş bir yaratık avlanma deneyimi sunacak.
 
Oyun Pokemon Go ile benzerlik gösterecek
 
 
 
Pokemon Go'da olduğu gibi yeni Monster Hunter oyunu oyunculara gerçek bir deneyim sunacak. Oyuncular bu kapsamda çevrelerini keşfetmeleri için konumlarını aktif hale getirebilecek ve artırılmış gerçeklik teknolojisi ile beraber gerçek dünyada çeşitli konumlara doğru yürüyebilecek.
 
Monster Hunter Now oyununda oyuncular avcı rolünü üstlenecek ve gerçek dünyada ortaya çıkan canavarları avlayabilecek. Her yaratığın kendine ait görünümü ve gücü bulunacak. Yine oyuncular bu canavarları avlamak için başka oyuncularla takım oluşturabilecek ve ayrıca uygulama kapalıyken bile boş zamanlarında canavar avlama özelliği aktif hale getirebilecek.
 
Monster Hunter Now'ın Eylül 2023'te piyasaya sürülmesi planlansa da kapalı betası 25 Nisan'da başlayacak. Oyuncular bu betaya oyunun resmi web sitesinden kaydolabilir.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokémon GO Platformlar: Mobil Geliştirici: Niantic Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler