Pokemon Black/White Amerika'da 2.5 Milyon Sattı

Black & White'ın efsanevi Pokemon'ları
16.04.2011 09:35 Alkan Adakaner


     NPD'nin oyun ve konsol satış rakamlarını açıklamayacağını, sadece listeleri açıklayacağını duyurmasından sonra malesef net bilgileri elde etmek zor oluyor. Sadece firmaların özel açıklamaları ile satış rakamlarından haberdar oluyoruz. Neyse ki firmalar da bizi çok bekletmiyor. 
 
     Nintendo'nun açıklamasına göre Pokemon Black/White bugüne kadar 2.5 milyon civarında sattı. Oyun 6 Mart'ta Amerika'da raflardaki yerini almıştı. Pokemon Black'in 1.1 milyon adet, White'ın ise 1.3 milyon adet civarında sattığı söyleniyor.
 
     Bu tür oyunlar olduktan sonra DS'in Amerika'da listelerin ilk sırasından inmesi hiç de kolay olmayacaktır. 3DS'in de bir Pokemon oyununa mı ihtiyacı var yoksa?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokemon Black/White Platformlar: DS Geliştirici: Game Freak Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 4 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler