Pokemon Reklamlı Boeing 777 Gökyüzünde

Japonya'da uçağın tanıtımları da yapılmakta.
20.07.2011 13:44 Levent Polater

 
    Pokemon çılgınlığınu Japonya'nın neredeyse her bölgesinde görebilirsiniz. Şimdi bunun çok daha somut bir örneği var karşınızda. Aslında bu daha önce de gerçekleşmişti. Nippon (Japonya) Airways'in Boeing 777-300 Peace Jet'i tamamen Pokemonlar ile süslenmiş ve ortaya böyle bir görüntü çıkmış.
 
     Yapılan reklam aslında en son çıkan Pokemon oyunu ile ilgili değil. Daha çok Japonya'da yeni vizyona giren Pokemon filmiyle alakalı. Uçağa verilen Peace Jet yani 'huzur jeti' lakabı ile 11 Mart'ta gerçekleşen korkunç depremin anıları silinmek isteniyor ve çocuklara böyle mutlu ve huzur dolu bir gelecek gösterilmeye çalışılıyor.
 
    Bu ay sonuna dek, 'Huzur Jeti' Tokyo'dan Sapporo'ya uçacakmış. Daha sonra Japonya'nın farklı bölgelerine hizmet verecek. Uçağın 6 dakikalık videosunu aşağıda görebilirsiniz:

[DHVIDEO=2820]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokemon Black/White Platformlar: DS Geliştirici: Game Freak Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 4 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler