Pokemon Sword ve Shiled'ın Yeni Efsanevi Pokemonu Tanıtıldı: "Zarude"

27.02.2020 18:23 Özgür Eroğlu

 
The Pokemon Company ve Nintendo, Pokemon Sword ve Shield oyunu için Pokemon Günü kutlamasında yeni efsanevi Pokemon'unu tanıttı: Zarude. 
 
Zarude
 
Kategori: Rogue Monkey Pokemon
Boy: 180 cm
Kilo: 69.9 kg
Tip: Karanlık/Çim
 
Zarude; boynunun arkasından, el bileklerinden ve ayak tabanlarından istediği zaman sarmaşık üretebilen bir karanlık/çim Pokemon'u. Sarmaşıklar oldukça güçlü ve esnek. Birçok farklı durum için yararlılar. Hareket etmek ve uzaktaki meyveleri çekmek için kullanılabilir. Hatta iyileştirici özelliği de bulunuyor.
 
Pokemon Sword ve Shield, şu anda Nintendo Switch için erişilebilir durumda. Yeni efsanevi Pokemon'un videosunu aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokemon Sword ve Pokemon Shield Platformlar: Geliştirici: The Pokémon Company Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler