Portal 2 PS3'e mi Geliyor?

09.04.2010 12:29 Levent Polater

 

Portal  21

 

     Valve'nin PS3'e oyun yapmanın zor olduğuyla ilgili şikayetleri nedeniyle PS3'e oyun yapmaktan uzak olduklarını bir süredir sizlere aktarıyoruz.
 
     Fakat PSM3 dergisinin son sayısının kapağına göre Portal 2'nin PS3'e yakın olduğu belirtilmiş. PSM3'ün kapağında yeni duyurlan F.E.A.R. 3'e ağırlık verilirken Valve'nin bulmaca oyunuyla ilgili bilgininde kapakdaki listede yazdığı görülüyor. 
 

 
     Geçen ay duyurulduğunda yanlızca PC, 360 ve Mac platformlarına çıkacağını açıklayan Valve bir önceki Portal oyununu The Orange Box ile PS3'e getirmişti. Tabi bu duruma biraz EA'in el attığını söylemeliyiz. 
 
     Bakalım E3'e kadar tam olarak bir sır perdesine saklanan Portal 2'nin PS3'e gelip gelmeyeceği konusu aydınlanacak mı? Bu konuda Valve'den cevap bekleniyor.
 
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Portal 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler