Portal 2 Steam'de Ön Yüklemeye Açıldı

Portal 2 bu ayın en çok beklenen oyunlarından biri
13.04.2011 00:19 Gökhan Yılmaz

 
     Çıkmasına yaklaşık bir hafta gibi bir süre kalan Portal 2'yi Steam üzerinden satın alarak şimdiden indirmeye başlayabilirsiniz. Böylece oyunun kilidinin açılması ile hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Hatta oyunu ön sipariş ile satın alırsanız %10 indirim ile 45$'a sahip olabilir ve ekstradan ücretsiz Portal kopyasını alabilirsiniz.
 
     Portal 2'nin ön yüklemeye açılması ile Steam'in haber sayfasında Portal 2 ile ilgili pek çok güncelleme yayınlanmış durumda. Potato Sack paketindeki oyunlara Portal 2 ile ilgili çeşitli esprili açıklamalar yazılmış. Mesela, paketteki oyunlardan Amnesia için %20 daha fazla korku, %10 daha az kek ve AudioSurf için Portal silahı ve karakteri gibi güncellemeler yayınlandı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Portal 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler