Portal 2 Taretleri Canları Sıkılınca Ne Yapıyor?

Her ne kadar bizi öldürmek isteseler de çok sempatikler
23.04.2011 13:38 Gökhan Yılmaz

 
     Son günlerin popüler oyunu Portal 2, oyuncuların beklentisinden fazlasını karşılayarak Valve'in ne kadar başarılı bir hikaye modu hazırladığını kanıtladı. Hatta öyle ki şu an oyunun inceleme skorlarının ortalaması 100 üzerinden 96 (Metacritic). Elbette yapımcı Valve olunca, oyunun sağında solunda pek çok referans ve gizli bölüm bulmak mümkün oluyor. Bu gizli bölümlerden birinde taretlerin şarkı söylediğine tanık oluyorsunuz.
 
     Test odalarından birinde çözüm yolunu etkilemeyen ve fazladan efor sarfederek ulaşabileceğiniz bir gizli oda bulunuyor. Bu odaya girdiğinizde dört adet taretin ritim tutarak şarkı söylediğini görüyorsunuz. Görünüşe göre bu taretlerin beklerken canları çok sıkılmış.
 
     En baştan belirtmek gerekiyor ki video henüz oyunu oynamamış olanlar için sakıncalı görüntüler içeriyor olabilir.






İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Portal 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler