Portal 2'de İnteraktif Super 8 Fragmanı Bulunuyor

Gözünüz bu filmde olsun.
19.04.2011 16:14 Levent Polater

 
    Muhteşem inceleme skorlarıyla ışıldayan Portal 2'de oyuncuları ufak bir sürpriz de bekliyor. Önümüzdeki aylarda vizyona girecek olan ünlü yazar JJ.Abrams'ın senaryosunu yarattığı Super 8 filminin fragmanı oyun içinde bulunuyor. Ancak bilindik şekilde değil. Valve ve filmin yapımcı şirketi nasıl anlaşmış bilmiyorum ama ortaya harika bir interaktif fragman çıkarmışlar. Portal 2 oyun motoru ile yaratılan bu fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
    Lost, Fringe, Star Trek ve daha bir çok harika dizi ve filminin yaratıcısı J.J. Abrams'ın bu filminden de beklentiler çok büyük. Filmin yönetmenliği J.J. Abrams yaparken ona bir diğer usta Steven Spielberg eşlik edecek. Film hakkında ön bilgiyi aşağıdaki alıntıdan alabilirsiniz. Video ise Kotaku editörleri yorumlarıyla birlikte aşağıda:

     "Yıl 1979...Nevada'da Area 51' adıyla anılan gizli bir askeri bölgeden Ohio'ya çok özel bir kargo taşınmaktadır. Bu kargoyu taşıyan yük trenine intihar saldırısı gerçekleştirilir ve tren raydan çıkar. Ancak tren kazası, bu özel kargonun serbest kalmasına neden olur. Dünya bunun sonuçlarını yaşayacaktır."

[DHVIDEO=2393]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Portal 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler