Portal 2'den Oynanış Videosu

17.06.2010 18:06 Ersin Kılıç


     E3 2010'un şüphesiz en büyük sürprizi haline gelen Portal 2 için oynanış videoları ortaya çıkmaya başladı.
 
     Portal 2 için sürpriz dememizin asıl nedeni ise tabi ki oyunun ilk sunumunu Sony konferansında Valve'nin patronu Gabe Newell'in yapmış olması. Daha önce konsolu, özellikle PS3'ü eleştiren açıklamaları ile hatırladığımız Gabe Newell, katıldığı Sony konferansında Portal 2 duyurusundan önce bu yönde yaptığı espriler ile de seyircileri güldürmeyi başarmıştı.
 
     Oyunun videosuna baktığımızda ise oynanış dinamiklerini aynı olduğunu görsekte oyuna bir çok yenilik ve çözüm aşamasının da getirildiğini görüyoruz. Ayrıca silahımızda bazı ekstra özellikler kazanmışa benziyor.
 
     En iyi konsol versiyonunun PS3 olduğu da açıklanan Portal 2'ye ait oynanış videosuna aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Portal 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler