Portal 2'nin Co-op Modu Tek Başına Nasıl Geçilir?

Co-op modu oyunun en eğlenceli özelliklerinden
19.05.2011 12:56 Ersin Kılıç


     E3'te yer almayacağını açıklayarak bizi bir kez daha üzen Valve'nin satış listelerini tarumar eden son oyunu Portal 2 için ilginç videolar gelmeye devam ediyor.
 
     Şimdiye dek Portal 2 bölümlerini hızlıca çözen veya farklı yollar ile çözen bir çok oyuncu gördük. Peki oyundaki co-op modları tek başına nasıl geçilir? İşte bu soruya yanıt arayan Gocnak isimli Youtube kullanıcısı, oyundaki co-op modlarını tek başına geçmeyi başarmış. Çoğu oyuncunun iki kişi geçmeye zorlandığı bölümleri ezberleyerek ve ipuçları ile tek başına geçmiş. Tabi bazı yerlerde dosyalar ile oynanmış olacak iki iki kişinin geldiğinde açılan kapılardan da tek başına geçiyor :)
 
     Bu ilginç videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Özellikle bazı bölümler eminim sizi de şaşırtacaktır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Portal 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler