Portal 2'nin Kapağını Siz Oluşturun!

16.04.2011 16:42 Levent Polater


    1UP forumlarında şu sıralarda bazı Portal 2 hayranları oyuna kendi kapak resimlerini yaratarak farklı bir mücadele içine girmişler. Bazı kapaklar o kadar sıradışı ve orjinal görünüyor ki Valve'in harika oyununa bu resimlerin de yakışacağını düşünmek yanlış olmaz.
 
     Aşağıdan bazı örneklere göz atabilir. Sayfanın sonunda ana kaynağa ulaşarak diğer kapak resimlerine göz atabilir, veya ben daha yaratıcıyım diyorsanız, sayfanın en son kısmındaki ana şablondan kendi Portal 2 kapak resminizi yaratmaya çalışabilirsiniz. Bol şans.
 
 







 

 
    Daha fazlası için buraya tıklayabilirsiniz. Kendi kapak resminizi yaratmak için aşağıdaki şablonu örnek alabilirsiniz. Biraz da sizleri görelim :)
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Portal 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler