Portal 2'nin Yeni Tanıtım Videosu

Portal 2'de bu karakterler ile co-op oynayacağız
12.12.2010 05:17 Gökhan Yılmaz

 
     Türkiye saati ile günün ilk saatlerinde yayınlanan VGA 2010'da yeni bir Portal 2 videosu gösterildi. Daha önce yayınlanan Portal 2 videosuna göre daha sönük kalan tanıtım videosunda, co-op karakterlerinin animasyon tadında kısa bir filmi gösteriliyor.
 
     Yeni yayınlanan tanıtım videosunda Aperture Labs tarafından üretilen iki robotun tanışma ve göreve başlama sahneleri gösteriliyor. Bu ve daha önce yayınlanan videolara bakılırsa bulmacaların yanı sıra eğlenceli bir oynanış bizi bekliyor. Geçtiğimiz ay açıklanan ertelenme haberinden sonra (Önceki çıkış tarihi olan 9 Şubat 2011'den 18 Nisan 2011'e ertelenmişti) şimdilik bu kısa video ile yetinmek zorundayız.
 
     Portal 2'nin yeni tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Portal 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler