Prince of Persia: The Sands of Time Remake Resmi Olarak Duyuruldu

10.09.2020 22:25 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Prince of Persia: The Sands of Time Remake'i PlayStation 4, Xbox One ve PC için resmi olarak duyurdu.

21 Ocak 2021'de çıkacak.

PlayStation 5 ve Xbox Series'te geriye uyumluluk aracılığıyla oynanabilecek.
 
PlayStation Store'da 199,00 TL, Xbox Store'da 200,00 TL ve Uplay ile Epic Games Store'da 179,00 TL'den ön siparişte.

Ön sipariş bonusu oyunu geçmişte olduğu gibi deneyimlemeniz için Orijinal Prens kıyafeti, Orijinal Silah seti ve Klasik Filtreyi içeren Back to the Origins Seti.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Antik Pers İmparatorluğu'nun çöllerinde tarih öncesi bir dilde kulaktan kulağa anlatılan bir efsane vardır. Namussuzluğun hüküm sürdüğü ve kanın gövdeyi götürdüğü bir zamanı anlatır. Sihirli bir hançerin karanlık güçlerinin cezbine kapılan genç bir Prens ölüm saçan bir şeytanı istemeden serbest bırakmıştır. Muhteşem bir krallık tehlike altındadır.
 
İlk olarak 2003 yılında yayınlanan Prince of Persia: The Sands of Time yenilikçi tasarımı, sürükleyici öyküsü ve büyüleyici karakterleriyle oyunseverlerin gönüllerinde taht kurmuştu.
 
Bu yeni maceranın tadını çıkarırken 1989'da yayınlanan orijinal oyun Prince of Persia'yı da aç ve dilediğin zaman ana menüden oyuna erişme şansına sahip ol.

 
Duyuru fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prince of Persia: The Sands of Time Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 21 Ocak 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 21 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler