Prince of Persia: The Sands of Time Remake Tekrar Ertelendi

05.02.2021 20:20 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Prince of Persia: The Sands of Time Remake'in çıkış tarihini ikinciye erteledi.

Başta 21 Ocak 2021 olarak duyurulan çıkış tarihi sonradan 18 Mart 2021'e ertelenmişti ve bugün tekrar ertelendi. Yeni çıkış tarihi verilmedi.

Ubisoft'un ertelemeyle ilgili yaptığı açıklama:
 
"Eylül ayında Prince of Persia: The Sands of Time Remake'i duyurduğumuzdan beri, bu sevilen oyun serisi hakkında sizden çok sayıda geri bildirim aldık. Geliştirme ekiplerimizi mümkün olan en iyi oyun yapmaya yönlendiren, sizin tutkunuz ve desteğinizdir. Bununla birlikte, Prince of Persia: The Sands of Time Remake'in çıkışını daha sonraki bir tarihe ertelemeye karar verdik. Bu ilave geliştirme süresi, ekiplerimizin orijinaline sadık kalırken taze hissettiren bir yeniden yapım sunmasını sağlayacaktır." 
 
Prince of Persia: The Sands of Time Remake PlayStation 4, Xbox One ve PC (Epic Games Store, Uplay) için geliştiriliyor ve PlayStation 5 ile Xbox Series'te geriye uyumluluk aracılığıyla oynanabilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prince of Persia: The Sands of Time Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 21 Ocak 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 3 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 4 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 4 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 5 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler