RDR: Undead Nightmare PSN Plus'ta %20 İndirimli

26.10.2010 15:56 Alkan Adakaner


 
    Red Dead Redemption'ın yeni tek kişilik macerası olan Undead Nightmare Playstation Store ve Xbox Live'daki yerini aldı. Xbox Live'da 800 puan, Playstation Store'da 7.99£ olan oyunu PSN Plus üyeleri ise %20 indirimli olarak 6.40£ karşılığında satın alabilecekler.
 
     8 yeni karakterin ekleneceği RDR: Undead Nightmare'de yine John Marston'ı yönetme şansını yakalıyoruz. Zombi istilasını halletmek haydutlarla savaşmaktan daha zor olacak gibi görünüyor.
 
     RDR: Undead Nightmare'in kutulu olarak satılacak sürümü ise oyunun diğer indirilebilir içeriklerini de bünyesinde barındıracak.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 1 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 3 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 3 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler