RDR Undead Nightmare ile Eklenecek Yeni Kıyafetler

12.10.2010 23:19 Gökhan Yılmaz

 
     Red Dead Redemption için hazırlanan Undead Nightmare DLC'sinden yeni kıyafetler içeren ekran görüntüleri yayınlandı. Legend of the Apocalypse, Union Suit ve Zombie Hunter gibi isimlere sahip olan bu kıyafetlerin her birini kazanabilmek için kendi görevlerini tamamlamak zorunda kalacaksınız.
 
     Bu kıyafetlerin görevlerini tamamladıktan sonra çeşitli ödüller kazanabileceksiniz. Legend of the Apocalypse kıyafetini açabilmek için Undead Nightmare ile eklenen yeni görevlerin hepsinin son bölümüne kadar ilerlemeniz gerekiyor.
 
     Undead Nightmare DLC'sinin detaylı bilgilerinin önümüzdeki hafta açıklanacağı belirtiliyor. Kıyafetlerin görevleri ile ilgili yeni bilgiler için bir sonraki haftayı beklemeniz gerekiyor. Yeni eklenen 11 adet ekran görüntüsüne aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 1 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 2 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 4 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 4 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler