RDR: Undead Nightmare'den Mezarlık Videosu

19.10.2010 11:35 Alkan Adakaner


 
     Red Dead Redmeption'ın hem indirilebilir içerik hem de disk olarak satılacak olan DLC'si Undead Nightmare'in yeni videosu yayınlandı. Oyunun bu videosunda mezarlıklarda zombilerin saldırısına uğrayan kahramanımız John Marston'ı görüyoruz.
 
     Sıradan yaşamdaki zorluklar yetmiyormuş gibi bir de yaşayan ölülerle savaşacak olan John Marston'ın bu macerası 26 Ekim'de piyasaya çıkacak. Ana senaryonun mükemmel puanlar alması ve ardından gelen satış başarısı DLC'lerin de büyük ilgi görmesini sağlıyor.
 
     Şu ana kadarki DLC'ler içinde en geniş kapsamlısı olmasına kesin gözüyle baktığımız Undead Nightmare'in yeni videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 20 Dk önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 34 Dk önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 40 Dk önce Şehir Kurma Oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade PC için Duyuruldu 1 Saat önce Stellar Blade İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Boss Modu Yolda 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler