Raiders of the Broken Planet 22 Eylül'de PS4, Xbox One ve PC için Çıkacak

18.08.2017 16:38 Gazali Çetinkaya

 
   Castlevania: Lords of Shadow oyunlarının geliştiricisi MercurySteam tarafından yapılan duyuruya göre, Raiders of the Broken Planet 22 Eylül tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. 
 
   Raiders of the Broken Planet – Prologue (Başlangıç bölümü) indirmesi ücretsiz olacak ve dört aşamada iki uzun görev, birden fazla oynanabilir karakter ve tek kişilik oyuncu modu ile çok oyuncu moduna erişim imkanı sunacak.
 
   Başlangıç bölümünün yanı sıra Raiders of the Broken Planet'in ilk tek kişilik oyuncu modu “Alien Myths” aynı gün yani 22 Eylül tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. €9.99 / $9.99 / £9.99 fiyat ile satışa sunulacak “Alien Myths” yeni karakterler, görevler ve oyunun dünyasını genişleten hikaye olmak üzere saatlerce içerik sunacak.
 
   Raiders of the Broken Planet 22 - 26 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan Gamescom 2017 etkinliğinde Xbox One X konsolu üzerinde 4K olarak oynanabilir olacak. 
 
   Raiders of the Broken Planet Gamescom 2017 sinematik fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler