Raimi Artık World of Warcraft Filminde Yok

18.07.2012 10:32 Talha Aynacı

 
   Yapım başlangıcında olan World of Warcraft filminin yönetmen koltuğunda isimli değişikliği yaşanıyor. Evil Dead ve Spider-Man üçlemesi yanı sıra Tv dizileri Xena, Hercules ve Spartacus ile tanınan ünlü yönetmen Sam Saimi artık World of Warcraft yapımcı kadrosunda yer almadığını açıkladı.
 
   Bu kararın alınmasında Raimi'nin Oz Büyücüsü isimli hikayenin beyaz perde uyarlaması için  yönetmenlik teklifini kabul etmesinin önemli rol oynadığı, ünlü yönetmenin kendisi tarafından açıklandı. Raimi yerine kimin geçeceği konusunda ise herhangi bir açıklama yapmadı.
 
   Blizzard ve Legendary Pictures iş birliği ile yapım aşamasına geçen. Yapımcılar arasında ise Christopher Nolan'a Batman üçlemesini yaptıran Charles Roven'ın bulunduğu World of Warcraft filminin yeni yönetmeni bakalım kim olacak?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 3 Dk önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 1 Saat önce Survival: Fountain of Youth 21 Mayıs'ta Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak 1 Saat önce Great Houses of Calderia Tam Sürüme Kavuşuyor 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler