Ratchet & Clank: Rift Apart Geliştirici Günlüğünde PS5 Avantajları Anlatılıyor

20.06.2020 20:40 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Insomniac Games, Ratchet & Clank: Rift Apart için geliştirici günlüğü yayınladı. Oyunun PlayStation 5 avantajlarından bahsediliyor.
 
Oyun içinde boyutlar arası geçiş olacak ve oyuncular bir dünyadan bir diğerine yükleme ekranı olmadan ani hızlarda geçebilecek. Kreatif direktör Marcus Smith, bu PlayStation 5'in süper hızlı SSD'si olmadan mümkün olmazdı, diyor. 
 
DualSense kontrolcüsünün dokunsal geri bildirim ile adaptif L2 ve R2 tetik tuşları özelliği kullandığınız her bir silahın farkını ve gücünü hissetmenizi sağlayacak. 3D ses özelliği sayesinde de sesleri oyunun dünyasının içindeymiş gibi duyacaksınız.
 
Ratchet & Clank: Rift Apart PlayStation 5'e özel olarak geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil.

Geliştirici günlüğünü aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ratchet & Clank: Rift Apart Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler