Ratchet & Clank: Rift Apart'ın PC Sürümü DLSS 3, FSR 2.0 ve Intel XeSS'i Destekliyor

31.05.2023 14:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Daha önce PS5 konsol oyunu olarak çıkış yapan aksiyon platforma macera oyunu Ratchet & Clank: Rift Apart artık PC'ye geliyor. Sony oyunun 26 Temmuz'da resmi olarak PC'ye geleceğini ve tüm teknolojileri destekleyeceğini açıkladı. Bu kapsamda PC sürümü NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 2.0 ve Intel XeSS teknoloji desteklerini bünyesinde barındırıyor.
 
PC sürümü ayrıca bazı Işın İzleme efektlerini destekleyecek
 
 
 
PS5 özel oyunu olarak karşımıza çıkan ancak şu anda PC'ye gelmeye hazırlanan Ratchet & Clank: Rift Apart, Işın İzleme (Ray Tracing) efektlerinin bazılarını destekleyecek. Oyunun PC portu Nixxes Software ekibi tarafından geliştiriliyor ve umuyoruz ki sorunsuz bir sürüm olarak karşımıza çıkar.
 
Biliyorsunuz ki son zamanlarda büyüklü küçüklü birçok oyunun PC sürümü sorunlu ve optimizasyondan yoksun bir şekilde karşımıza çıkıyor. Her ne kadar bu sorunlar sonrasında gelen güncellemeler ile düzeltilse de ön sipariş verenler, bekleyen ve bir an önce oyunu oynamak isteyen oyuncuların deneyimlerini baltalıyor. Bu sorunlu sürümlerin sebeplerini birçok noktada birleştirebiliriz ancak bu durumun artık bu şekilde gitmemesi ve ekiplerin bu duruma bir dur demesi gerekli.
 
Yakın zamanda PC platformuna gelecek olan Ratchet & Clank: Rift Apart'ın PC port geliştiricisi Nixxes, oyunun resmi sistem gereksinimlerini henüz paylaşmadı. Oyun Steam ve Epic Games Store üzerinden yayınlanmayı bekliyor.
 
Yayınlanan fragman 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ratchet & Clank: Rift Apart Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 5 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler