Ratchet & Clank: Rift Apart PS4'e Gelmeyecek

02.11.2020 17:36 Gazali Çetinkaya

 
Spider-Man: Miles Morales, Horizon: Forbidden West ve Sackboy: A Big Adventure'ın ilk başta PlayStation 5'e özel olarak duyurulması ve daha sonra PlayStation 4'e de geleceğinin açıklanmasından sonra diğer birinci parti oyunların da durumu merak ediliyordu.

Insomniac Games, Ratchet & Clank: Rift Apart'ın PlayStation 4'e gelmeyeceğini doğruladı.

Oyunun PlayStation 4'e de gelip gelmeyeceğini soran bir Twitter kullanıcısına, Insomniac Games oyunun PlayStation 5'e özel olduğunu belirtti.
 
 
Ratchet & Clank: Rift Apart, PlayStation 5'in süper hızlı SSD'si sayesinde oyuncuları anında yeni dünyalara ışınlayabilecek. Bunun için PlayStation 4'e gelseydi üzerinde epey bir yeniden çalışma yapılması gerekebilirdi.
 
Ratchet & Clank: Rift Apart'ın henüz net bir çıkış tarihi yok fakat Insomniac Games oyunu PlayStation 5'in çıkış aralığında piyasaya sunmayı planlıyorlar. 2021'in başlarında çıkması muhtemel.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ratchet & Clank: Rift Apart Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 11 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler