Ratchet & Clank: Rift Apart Yedi Dakikalık Oynanış Videosu

28.08.2020 03:17 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Insomniac Games, Ratchet & Clank: Rift Apart için yedi dakika uzunluğunda oynanış videosu yayınladı.

PlayStation 5 oyuncuları Ratchet & Clank: Rift Apart'ı çok fazla beklemeyecek. Insomniac Games, oyunun PlayStation 5'in çıkış aralığında piyasaya sürüleceğini duyurdu. Muhtemelen 2021'in başlarında çıkışını gerçekleştirecek.

Sevilen 3D aksiyon platform serisinin yeni oyunu PlayStation 5'in gücünden tamamen yararlanacak. Bu galaksiler arası macerada süper hızlı SSD oyunun ortasında farklı boyutlara sorunsuz bir şekilde seyahat edebilmenizi ve DualSense kontrolcüsünün dokunsal geri bildirim ile adaptif L2 ve R2 tetik tuşları aksiyonun içinde kaybolmanızı sağlayacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ratchet & Clank: Rift Apart Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 12 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 12 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler