Red Dead Redemption 2 için Yeni 2K NPC Doku Paketi Yayınlandı

13.08.2023 15:13 Mehmet Tandoğan

 
 
NexusMods kullanıcısı 'mysticalpresence', açık dünya aksiyon macera oyunu Red Dead Redemption 2 için tüm NPC'leri elden geçiren 2K doku paketi yayınladı. Bu doku paketi oyunun karakter dokularını iyileştiriyor ve daha iyi bir görüntüyü bizlere sunuyor.
 
NPC'lerin tüm vücutları elden geçiriliyor
 
 
 
Yayınlanan bu paket tüm NPC'lerin saçını, yüzünü, gözlerini, ellerini ve vücutlarını elden geçirerek yeni dokular ekliyor. Geliştirilmiş dokuları içeren bu paket dokuları 512×512'den 2048×2048'e yükseltiliyor ve bu sayede daha net bir görüntü elde ediliyor. Öte yandan, tüm ana ve ara sahnelerde yer alan NPC'lerin dokuları da 1024 × 1024'ten 2048 × 2048'e yükseltiliyor. 
 
Mod geliştiricisi her ne kadar bahsetmemiş olsa da oyunda yer alan orijinal dokuları yükseltmek için AI araçlarının kullanıldığı belirtiliyor. Bu nedenle bu yeni ve geliştirilmiş dokular, oyunun orijinal sanat tarzını koruyor. 
 
Red Dead Redemption 2 için bu yeni 2K doku paketini aşağıdan indirebilirsiniz.
 
2K NPC Textures
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 9 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler